New York

Doar comenzi Online
Cos de cumparaturi - 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Magazin Oficial in Romania

Retur si schimb

Conform legii poti returna produsele achizitionate in  14 zile calendaristice de la primirea coletului, daca acestea sunt in conditii perfecte (in aceleasi conditii in care au fost livrate) fara urme de uzura sau deterioare a produsului sau a ambalajului, fara sa fie purtat sau folosit , insotit de toate etichetele produsului si de documentele fiscale / factura fiscala sau  bon fiscal .

Returul trebuie anuntat pe mail  la comenzi@paperplanes.ro  sau telefon : 0751.858.986  mentionand numele, prenumele , adresa unde s-a livrat , modelul produsului si contul IBAN in care doriti sa primiti contravaloarea produsului . Daca doriti doar schimbul cu o alta marime , atunci mentionati acest lucru si marimea pe care o doriti .  Dupa trimiterea emailului cu informarea despre returnarea produselor , noi vom trimite in cel mai scurt timp curierul  Nemo CURIER la adresa la care s-a expediat produsul  pentru a-l ridica  in vederea returnarii .  Costul Transportului  de retur este suportat de compania noastra . Daca in situatia putin probabila , returului este cauzat de un defect de fabricatie al produsului , atunci transportul tur/retur va fi suportat de catre compania noastra !

Contravaloarea produsului se vireaza prin transfer bancar,in maxim 7 zile calendaristice de la data denuntarii contractului in contul indicat de consumator.

 

Conform OG34/ 2014 , daca doriti sa va RETRAGETI din CONTRACT , va rugam sa descarcati formularul  (descarca dând clic aici),  sau email la comenzi@paperplanes.ro  sau trimiteti direct email cu datele din formular pe email comenzi@paperplanes.ro .

Daca vrei sa fii distribuitor sau partener al produselor noastre contacteaza-ne la office@paperplanes.ro